Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Παράδοση εργασιών

Λόγω των γεγονότων, λίγοι μαθητές έχουν παραδώσει τις γραπτές εργασίες τους σχετικά με την πειραματική έρευνα για το ελατήριο. Τελική ημερομηνία παράδοσης είναι η Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί. Εργασίες που θα παραδοθούν αργότερα δεν θα γίνουν δεκτές.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε επειδη πολυ λιγα παιδια εφεραν σημερα την εργασια,αυτοι που θα τη φερουν μετα τα Χριστουγεννα δεν θα γινουν δεκτοι?

Γιάννης Τζωρτζάκης είπε...

Ο Γιάννης απο το Α3 έγραψε το εξής:
Λυπάμαι αλλά δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα με τη χρήση του blog για αυτο και χρησιμοποιώ το e-mail.
Σχετικά με την ημερ/νία παράδοσης των γραπτών εργασιών για το Α τετράμηνο εκτιμώ ότι η πλειονότητα των μαθητών, εμού του ιδίου συμπεριλαμβανομένου, δεν είχαν δει μέχρι σήμερα το ανερτημένο σχολια σχετικα με την ημερομηνία παράδοσης είτε επειδη αρκετοί δν έχουν Internet ή ακόμα και PC είτε επειδή δεν επισκεφθήκαμε πρόσφατα το συγκεκριμένο δικτυακό τόπο.Γεγονός που θεωρώ φυσιολογικό καθώς η εργασία βρισκόταν σε τελικό στάδιο και δεν υπήρχαν περαιτέρω απορίες.Καταλαβαίνω ότι με τις καταλήψεις χαθηκαν αρκετές διδακτικές ώρες και δεν υπήρχε άλλος τρόπος ενημέρωσης αλλά και για μασ απο αυτή την εργασία κρινεται ο βαθμός τετραμήνου.Εξάλλου ,κύριε , στο δικό μας τμήμα είχατε αναφέρει οτι έπρεπε να μασ πειτε καποια ακόμα στοιχεία που όπως ξέρω απο αλλα τμήματα αφορούν τα πιθανά λάθη και το τέλειο πείραμα.Αν δεν κάνω λάθος.Τώρα τι μπορεί να γινει με τισ εργασίες όσων δεν ενημερώθηκαν;
Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε.Περιμένω απαντηση σας.

Γιάννης Τζωρτζάκης είπε...

Χρονια πολλά σε όλους.
Σχετικά με την παράδοση των εργασιών, μόνο 30 περίπου μαθητές την παρέδωσαν εγκαίρως. Ειχα κανονίσει να εκμεταλλευτώ τις διακοπές για να διορθώσω τις εργασίες σας. Δυστυχώς δεν θα εχω χρόνο για να διορθώσω όσες εργασίες παραδοθούν αργότερα. Θα κάνουμε λοιπόν το εξής: Στο πρώτο μάθημα, θα φέρετε τις εργασίες σας, θα κάνετε μια μικρη παρουσίαση και θα τις βαθμολογήσω στην τάξη.
Οι μαθητές που ηδη παρέδωσαν τις εργασίες στην ώρα τους, θα επιδοτηθούν με 1 βαθμό. Και αυτοί όμως θα κάνουν μια μικρη προφορική παρουσίαση.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε, θα μπορούσαμε να σας στείλουμε τισ εργασίες ηλεκτρονικά πχ μέσω e-mail για να μπορέσετε να τις διορθώσετε;

Γιάννης Τζωρτζάκης είπε...

Εντάξει, μπορεί οποιος θέλει να στείλει ηλεκτρονικά την εργασία σε μορφή Word2003 (οχι 2007) και να το κάνει σύντομα. Δεν θα δεχτώ εργασίες μετά τις 4/1/2009

Γιάννης Τζωρτζάκης είπε...

Ειναι η τελευταια φορά που απαντάω σε ανώνυμους και σε κειμενα που δεν ειναι γραμμένα στα ελληνικά. Οποιος θέλει να λεει την άποψή του να τολμάει να γραφει και το όνομά του.
Αν οχι το κείμενο θα διαγράφεται.
Το word2007 μπορει ανετα να σώσει έγγραφα σε μορφη word2003, στο save as διαλέξτε το word2003.
Η παράδοση εργασιών ηλεκτρονικά δεν ηταν στις προθέσεις μου, το έκανα σαν χάρη σε αυτούς που το ζήτησαν. Ευχομαι αυτοι να μπορουν να αντιληφθούν οτι δεν εχω καμμια υποχρέωση να περναω τις δικές μου διακοπές δουλεύοντας.

Unknown είπε...

Kυριε είμαι απο το Ά1 και εχουμε μαθημα αυριο. Οι εργασίες θα γίνουν κανονικά δεκτές??